Marita Gjerde og Frode Mo klar for norgesferie i ny bobil:

– Vi kjører dit været er fint

– Det fine med bobil er at vi kan kjøre hvor vi vil og oppleve nye steder. Bilen er som regel ferdig pakket til det blir helg og ferie, forteller Marita Gjerde og Frode Mo som reiste til Romsdal for å kjøpe sin andre bobil.

SER FRAM TIL SOMMERTURER: I nykjøpt bobil i Romsdal er Marita Gjerde og Frode Mo på veg tilbake til Hardanger. –Vi håper det etterhvert åpnes for mer reising. Vi har lyst å oppleve Lofoten og Nord-Norge i sommer, helst med godt vær, sier bobileierne.   Foto: Richard Nergaard

Nyheter

ÅNDALSNES: – Vi har vært på utkikk etter en annen bobil, en helintegrert bil som er like brei langs hele lengden. Da vi fant denne på nettet, slo vi til, forteller Frode Mo. Både Frode og Marita er fra Øystese i Hardanger. Første delen av påskeuka brukte de på Åndalsnes der de byttet fra sin forrige bobil til en annen utgave, også den en brukt bobil.