ROR-leder Alf Reistad er bekymret for debattklimaet i vegsaka:

– Folk må besinne seg

– Tonen i debatten for eller mot E39 og Møreaksen har blitt sånn at unge folk distanserer seg. Folk er «fed up" av hets, usakligheter og usannheter, sier daglig leder Alf Reistad i Romsdal regionråd. Han ber begge sider i debatten om å besinne seg.

– Folk er «fed up» av usakligheter, hets og stygge tilbakemeldinger i kommentarfeltene rundt vegsaka. Det skal være god takhøyde i debatten, men vi må klare å holde en faktabasert dialog, mener Alf Reistad i Romsdal regionråd. Bildet er tatt tidligere  Foto: Egil H. Torvik

Nyheter

MOLDE: – Jeg er bekymret for debattklimaet rundt vegsakene og E39 med Møreaksen. Tonen i debatten preges av usakligheter og stygge tilbakemeldinger. Det topper seg i kommentarfeltene på nettet. Min oppfordring til begge sider i debatten er å holde en faktabasert meningsutveksling, sier Alf Reistad til Romsdals Budstikke.