Bypakke Molde ute av NTP: – Et stort tilbakeskritt

Molde-ordfører Torgeir Dahl har likevel ikke gitt opp kampen om statlige midler.

MØREAKSEN INNE – BYPAKKEN UTE: – Mye av Bypakke Molde har hengt sammen med hva som skjer med E39 og fjordkryssingen. Bolsønes-Kviltorp er ikke en del av Møreaksen, men en del av Bypakke Molde, men det har vært viktig med en avklaring på grensesnittet, sier Torgeir Dahl. Bildet er tatt tidligere.  Foto: Bjørn Brunvoll

Nyheter

Som Romsdals Budstikke meldte i forrige uke, så inneholder ikke regjeringens forslag til NTP 2022-2033 Bypakke Molde, slik som gjeldende NTP gjør. Ordfører Torgeir Dahl tror endringen har sammenheng med vedtaket som ble gjort i kommunestyret i Molde i mai i fjor, da det ble flertall for nei til fire felt på strekningen Bolsønes-Kviltorp.