E39 gjennom Molde:

Politikerne trodde de gjorde historisk vedtak i kommunestyret. Fikk ingen betydning for arbeidet

Administrasjonen i Molde kommune lot ikke politikerne få vite noe om Vegvesenets synspunkt.

STEMTE MOT FIRE FELT: Da Bypakke Molde var oppe til behandling i kommunestyret i Molde i november 2017, ble det flertall for fire felt langs Fannestranda – mot blant annet stemmene til politikerne som står oppreist på dette bildet. Da planprogrammet for E39 Bolsønes-Kviltorp var til behandling i mai i fjor, gikk avstemmingen i motsatt retning: 32 representanter (mot 27) stemte mot fire felt. Da ble kommunestyret gjennomført digitalt.  Foto: Bjørn Brunvoll

Nyheter

Da kommunestyret i Molde, i mai 2020, gjorde helomvending i saka om vegen mellom Bolsønes og Kviltorp, ble vedtaket omtalt som «historisk» i Romsdals Budstikke.