– Ingen tvil om ja til Møreaksen

Senterpartiet i Møre og Romsdal slutter opp om ny E39 Ålesund-Molde via Møreaksen. – Vi er for Møreaksen. Ingen tvil om vårt ja, sier stortingskandidat Geir Inge Lien etter fylkesårsmøtet.

Sier ja til Møreaksen: Midt i trafikken: F.v. Gunhild Rolandsen og Randi Gunnerød (Molde), Odd Helge Gangstad (Midsund) og Einar Gagnat (Eidsvåg). Til høgre Rolf Arne Hamre (Molde) omkranset av 1. og 2. plass på lista til fylkestinget, Kristin Sørheim (Tingvoll) og Geir Inge Lien (Vestnes). Bildet ble tatt i forbindelse med at Sp i Molde sa nei til firefelts veg på Fuglset. Her skal Møreaksen i praksis starte i Molde.   Foto: Per Tormod Nilsen

Nyheter

MOLDE: De 135 lokalpolitikerne som var med på Senterpartiets årsmøte brukte ikke tida til å diskutere for eller mot Møreaksen.