Kraftig «halsbrann» viste seg å være alvorlig infarkt

Natt til lørdag 6. mars våknet Øyvind Hovde (48) av det han trodde var en kraftig halsbrann. Få timer seinere lå tobarnsfaren, Høyre-politikeren og bedriftsdriveren på ei båre i et helikopter på veg til Trondheim.

Tar det piano hjemme på Mittet: Etter hjerteinfarktet for to uker siden, har Øyvind Hovde fått klar beskjed fra legene om å ta livet med ro ei stund. Tobarnsfaren synes det er uvant og rart, men også litt godt.   Foto: Eirik Heen

Nyheter

Vi passerer nærbutikken på Mittet og tar av opp mot Dale. Vi skriver torsdag 18. mars - kun 12 dager siden kjernekaren vi skal intervjue ble kjørt i ei voldsom fart med ambulanse til Bolsøybrua, der et ambulansehelikopter ventet. Det var Åndalsnes Avis som først fortalte den dramatiske historien.