Terje Tovan i MuM ut mot Møreaksens viktigste argument:

– Har ikke tro på et felles bo- og arbeidsmarked

– Både kostnaden og de miljømessige konsekvensene er så enormt mye større enn det regionen kan hente ut av et felles bo- og arbeidsmarked, sier Terje Tovan.

Har ikke tro på pendling: – Det er ikke muligheten til å sette seg i en bil og kjøre i fjellet til Ålesund som avgjør om folk flytter til Molde eller ei, sier Terje Tovan i MuM. Han angriper Møreaksens viktigste argument: Gevinsten ved et felles bo- og arbeidsmarked. – Å bruke over 23 milliarder på et så tynt forankret prosjekt, er galskap, sier han.   Foto: Bjørn Brunvoll

Nyheter

MOLDE: – Til og med Kristin Sørheim (Sp), leder av Samferdselsutvalget i fylket og som tidligere har argumentert for Møreaksen med nettopp et felles bo- og arbeidsmarked, sier nå at hun har mindre tro på dette, sier Møreaksen-motstander Tovan om en uttalelse Sørheim kom med til Romsdals Budstikke i mars.