– Det som skjer i dag er virkelig en milepæl

– Dette er virkelig en stor dag, og som vi ser, så skrider det stadig framover. Det er nye milepæler hele vegen.

PÅ NAUTNESET DA NTP BLE PRESENTERT: Tre fornøyde menn på stedet hvor Julsundbrua, «Romsdals Golden Gate», er planlagt å knytte øysamfunnene til fastlandet. Hengebrua skal ha et spenn på 1.625 meter. F.v.: Styreleder i Møreaksen AS og varaordfører i Molde, Odd Helge Gangstad (Sp), leder i Transport- og kommunikasjonskomiteen på Stortinget, Helge Orten (H), og ordfører i Aukra, Odd Jørgen Nilssen (H).  Foto: Øystein Bjerkeland

Nyheter

Det sier Odd Helge Gangstad (Sp), styreleder i Møreaksen AS og varaordfører i Molde. Da Nasjonal Transportplan (NTP) ble fremlagt i Oslo fredag formiddag, var han og to andre sentrale akseforkjempere på Otrøya, nærmere bestemt der Julsundbrua er planlagt å knytte øyene til fastlandet.