Fortsatt ingen svar på hvordan Bolsønes-Kviltorp skal løses: – Hvorfor planlegger dere fortsatt for fire felt?

Statens vegvesen satser på å ha løsningen klar til jul.

TUNNELÅPNING: Dette var en av grovskissene som Statens vegvesen la fram under orienteringen til politikerne i Molde tirsdag ettermiddag. Det eneste som foreløpig synes å være sikkert for strekningen Bolsønes-Kviltorp, er at vegen skal koble seg på en tunnelåpning på Fuglset, trolig noe nordvest for Rema1000, og at omtrent der det er lyskryss i dag, ved Circle K, skal det bli en femarms rundkjøring. ILLUSTRASJON: STATENS VEGVESEN 

Nyheter

Tirsdag ettermiddag møttes hovedutvalg for teknisk, plan, næring og miljø i Molde kommune. Statens vegvesen var invitert til starten av møtet. Dette for å orientere om det pågående arbeidet med å finne en god trafikkløsning for E39-strekningen Bolsønes-Kviltorp.