Ny sjef har tro på gjenåpning av føden

Johan Kippervik (42) vet om gynekologer han har tro på å få til Kristiansund. - ­Det blir vanskelig, og dato kan jeg ikke gi, men jeg har tro på at vi får til å gjenåpne føden.

EN JOBB Å GJØRE: – Det en jobb som må gjøres, i Kristiansund med å bygge opp og i Molde med å videreforedle. Det skal lede fram mot et felles sjukehus med samlokalisert avdeling. Det syns jeg er veldig spennende, sier Johan Kippervik. Han fikk torsdag jobben som avdelingsleder for føden i Molde og Kristiansund.   Foto: Helse Møre og Romsdal

Oppdraget er klart: å sørge for å gjenåpne fødeavdelinga.

Johan Kippervik
Nyheter

42-åringen fra Frei ble torsdag ansatt som sjef for fødeavdelinga i Nordmøre og Romsdal, med jobbstart i september. Han vender tilbake til heimtraktene etter sju-åtte år St. Olavs, med perioder ved Kristiansund sykehus innimellom. De siste fem åra har han vært overlege i kvinneklinikken på St. Olavs, på seksjon for gynekologisk kreft.