Korona-friskmeldt student:

Forstår ikke Moldes inkonsekvente smitte-info

Den korona-friskmeldte studenten i Molde forstår ikke hvorfor Moldes nettsider opplyser om butikker hun besøkte i Trondheim, men ikke de i Molde.

Cato Innerdal sier at nettside-infoen studenten viser til, baserer seg på en pressemelding de fikk fra Trondheim. – Vi utgir aldri taushetsbelagt informasjon. Om det er grunnlag for slike lokale anbefalinger, vil det bygge på info vi får i smittesporinga, sier han.   Foto: Skjermdump Molde.kommune.no

– Det er viktig at vi holder på «tonen» vi har i Molde på dette – at det definitivt ikke er skambelagt å bli smittet av korona.

Cato Innerdal
Nyheter

Studenten i 20-åra bor i Molde kommune og studerer i en annen by, men har deltatt digitalt ved studiestedet og bodd hjemme siden studiestart. I februar dro hun til Trondheim for å gjøre en oppgave med medstudenter. Der fikk hun bekreftet smitte og satt i isolat-hotell noen dager.