– Et skikkelig fyrtårnprosjekt

Astero har stiftet selskap med Rauma kommune, og skal drive arbeids- og aktivitetstilbud for 24 personer. Men for kommunen skal det ikke koste noe mer.

NY AVDELING: Asteros avdeling på Åndalsnes har kommet i stand i samarbeid med Rauma kommune via en nyopprettet stiftelse. Astero skal også drive og eie Lanullva-butikk. – Dette samarbeidet mellom alle parter gleder jeg meg frem til sier adm. dir i Astero, Per Olav Myrstad (t.v.), her samme med byggeleder Arnt Ove Skjevik i hovedinngangen til lokalene.   Foto: Ottar Rydjord

Nyheter

Arbeids- og inkluderingsbedriften Astero AS har hatt avdeling på Åndalsnes i mange år. Nå utvider de, idet de etablerer seg i nye lokaler i Strandgata 20. Astero-direktør Per Olav Myrstad forteller at de har stiftet selskapet Astero Rauma AS med Rauma kommune, der hver part eier like stor del.