Sp vil ha omkamp om Romsdalen

Det brygger opp til politisk dragkamp om hvem som skal få oppdraget med å utbedre E136 gjennom Romsdalen. - Vi vil flytte oppdraget vekk fra Nye Veier og tilbake til Statens vegvesen for å få startet vegbyggingen i år, sier Kristin Sørheim.

Kan bli omkamp: Det er slett ikke sikkert at Nye Veier AS skal ha oppdraget med å utbedre E136. – Vi vil flytte oppdraget tilbake til Statens vegvesen for å sikre rask anleggsstart, sier Kristin Sørheim (Sp).  Foto: Richard Nergaard

Nyheter

RAUMA: – Det viktigste vegprosjektet fylkeskommunen har pekt på, er utbedring av Eksportvegen E136. Vi kan ikke se på at E136 kastes ut i uvissheten. Senterpartiet vil flytte oppdraget med E136 fra Nye Veier AS og tilbake til Statens vegvesen, slik at vi kan komme i gang med anleggsarbeidene i år eller neste år, sier Kristin Sørheim som er leder for samferdselsutvalget i fylket.