Møreaksen-løfter er bare spill for galleriet, mener Terje Tovan

– Sett fyr på faklene igjen

– Nyheten om Møreaksen er bare spill for galleriet fra lokalpolitikere som vil gjenvelges til høsten, mener grunnleggeren av Borgerlisten i Molde, Terje Tovan. For å få folkemeninga til å gå inn hos makthaverne ser Tovan én mulighet: – Sett fyr på faklene igjen!

Mobiliserer til protest: – Folkemeningen har tydelig ikke gått inn og blitt tatt hensyn til av regjeringspartiene og posisjonen i Molde kommune. Da er det bare én måte å gjøre det på: Gjennom stemmeseddelen, sier Terje Tovan, som startet partiet Borgerlisten i Molde.  Foto: Eirik Heen

Nyheter

– Finn fram Romsdals Budstikke fra mars 2017 og les hva Helge Orten sa da om Møreaksen og prioritet i Nasjonal Transportplan. Akkurat samme løfter som nå, akkurat de samme pengesummene. Dagens nyhet er rent blåpapir fra 2017. E39 Ålesund-Molde har ikke kommet en meter lengre. Tynnere suppe enn presentasjonen som Orten og de to andre politikerne la fram i dag om Møreaksen, skal du lete lenge etter, sier Terje Tovan.