Molde-ordfører Torgeir Dahl håper på anleggsstart på Møreaksen seinest 2023

– Måtte bli ja eller nei nå

– Når regjeringen legger Møreaksen inn i Nasjonal Transportplan, forventer jeg at Stortinget gjør det samme. Da skal hele strekningen Ålesund-Molde være ferdig til bruk i god tid før 2029, sier ordfører Torgeir Dahl.

– Jeg legger til grunn at Stortinget sier ja til Møreaksen når Nasjonal Transportplan behandles før sommeren. Vegen mellom Ålesund og Molde vil stå ferdig innen 2029  Foto: Torgeir Dahl

Nyheter

Det var Sunnmørsposten som først meldte at Møreaksen ligger inne i regjeringens forslag til Nasjonal Transportplan for årene 2022-2033. Ordfører Torgeir Dahl i Molde er svært fornøyd med at regjeringen, foreløpig ifølge ubekreftet informasjon, legger inn ny E39 via Møreaksen i første periode i forslaget til Nasjonal Transportplan.