Molde og Kristiansund utveksler tilbud

«Bygger SNR-ånden» med tilbud nærmere pasientene

Kristiansund har lysbehandling mot hudsjukdommer – og starter tilbud i Molde. Molde har nevrologisk avdeling – og åpner nevrologisk poliklinikk i Kristiansund. – Dette er del av å bygge SNR-ånden, sier nevrolog Bernd Müller.

"UTVEKSLER" TILBUD: Kristiansund vil tilby helsetjenester i Molde, og Molde i Kristiansund, så pasienter får tilbud nærmere seg. Foran f.v. nevrolog Rune Aakvik Pedersen; klinikksjef SNR Georg Johnsen; sjukepleierne Sigrid Rossbach Hesthamar og Trine Mittet, overlege Sylwia Szolc, og Britt Andresen, seksjonsleder for seksjon Hudpoliklinikken.   Foto: MARIT HEIENE

Vi har snakka i mange år om å etablere et tilbud i Molde, og er svært glad for at vi når får det til.

Britt Andresen., seksjonsleder Hudpoliklinikken i Kristiansund
Nyheter

De flettes tettere sammen, sjukehusa i Molde og Kristiansund, når hvert av sjukehusa nå etablerer tilbud på det andre sjukehuset.