Mikrolab-sjefen om Gassror-gaven: – Dette er helt fantastisk

Sjef Einar Nilsen trodde de måtte droppe noen ambisjoner for mikrolaben i nysjukehuset, av plassmangel. Men nå får de det de trenger via gaven fra Gassror.

SPOT ON: – Vi har lurt på hvordan søren vi skulle få plass i SNR på Hjelset når ting har blitt som de har blitt med pandemien. Arealbehovet vårt har skutt i været, og pandemi-lab må vi ha i all framtid. Så dette er ganske spot on for vår del, sier Einar Nilsen om milliongaven fra Gassror som gir dem mer areal. Her på vei inn i de gamle lokalene til patologen som Nilsen og co fikk utvide med da pandemien rammet.   Foto: Bjørn Brunvoll

Nyheter

Gassror fortalte fredag at de gir en gave til helseforetaket på inntil 70 millioner kroner, fordelt på tre år. Pengene skal gå til å utvide SNR med 600 kvadratmeter, fordelt på tre etasjer, samt til medisinsk-teknisk utstyr. Arealet som utvides går til mikrobiologen, diagnostikk og intensiv.