Politikerne har bevilget penger til rassikring av Ågothammaren på Eikesdalsvegen

Sikres først i 2022

Den rasutsatte strekningen ved Ågothammaren på Eikesdalsvegen skal sikres med fangnett. Pengene er bevilget, men arbeidet kommer neppe i gang før sommeren 2022, ifølge vegseksjonen i fylkeskommunen.

ÅGOTHAMMAREN: Eikesdalsvegen har parti på strekningen som er utsatt for ras. Ågothammaren er ett rasutsatt område. Fylkestinget har bevilget penger til rassikringen, men arbeidet kommer trolig ikke i gang i år.  Foto: BJØRN MAGNE ØVERÅS

Nyheter

Det tar tid å komme i gang med sikringen av fjellsida ved Ågothammaren på Eikesdalsvegen. Før jul i fjor bevilget fylkestinget penger til rassikringen. Men trafikantene på Eikesdalsvegen må vente til sommeren 2022 før anleggsarbeidene kan komme i gang, ifølge plan- og byggeprogrammet til samferdselsavdelinga i fylkeskommunen.