– Et sånt spleiselag er en gavepakke

Hustadvika-ordfører Tove Henøen tør endelig tro skikkelig på at strekninga Tornes-Kjørsvik får gang- og sykkelveg – i et spleiselag mellom Istad Nett og fylkeskommunen.

HIT, MEN IKKE LENGER: Tove Henøen (Sp) sitter i fylkestinget og er ordfører i Hustadvika. Hun har i mange år engasjert seg for å få gang- og sykkelveg til Tornes-Kjørsvik. Nå kan den rundt to kilometer lange strekningen bli tryggere for mjuke trafikanter.  Foto: Rigmor Sjaastad Hagen

Nyheter

I flere år har gang- og sykkelveg til strekningen Tornes-Kjørsvik stått høyt på prioriteringslister, i både gamle Fræna, Hustadvika og fylkeskommunen. I 2017 bevilget fylkeskommunen 30 millioner kroner til bygging av vegen – til stor jubel fra naboene. Men fylkesøkonomien satte krokfot for prosjektet.