Molde gikk mot økonomisk smell - fikk overskudd

– Alle klarte å spare mer

I fjor høst så Molde kommune ut til å gå på en smell økonomisk.  Nå kan kommunedirektør Arne Sverre Dahl legge fram et helt annet regnskapsresultat for 2020: Overskudd på 12,4 millioner kroner.  – Alle har vist nøkternhet og klart å spare mer, sier direktør Dahl.

Legger fram plussresultat: Kommunaldirektør Arne Sverre Dahl la tirsdag ettermiddag fram regnskapet som viser at Molde gikk med overskudd i fjor. Kommunen har også 163 millioner kroner på bok. - Jeg vil gi honnør til alle ansatte og enhetslederne i kommunen for å ha vist nøkternhet, sier Dahl.   Foto: Bjørn Brunvoll

Nyheter

MOLDE: Historiens første regnskap for storkommunen Molde viser at kommunen i 2020 fikk et overskudd på 12,4 millioner kroner. Det er som solskinn å regne for Molde som så seint som 31. august i fjor lå an til et samlet underskudd på 39 millioner kroner.