Ferjeaksjonen får ros, men ingen pengestøtte fra fylkeskommunen

– Tynneste saka jeg har sett

11 av 13 politikere i fylkesutvalget sa mandag nei til å bevilge 200.000 kroner i støtte til Ferjeaksjonen. – Inngår dette i Arbeiderpartiets valgkamp? spurte Yvonne Wold (SV). 

Sa nei til pengestøtten: – For meg er det problematisk å dele ut penger på denne måten. Har fylkeskommunedirektøren anbefalt dette på eget initiativ? spurte Yvonne Wold da saka om støtte til ferjeaksjonen ble diskutert.  Foto: Joachim Constantin Høyer

Nyheter

Både fylkesordfører Tove-Lise Torve (Ap) og fylkeskommunedirektør Ottar Brage Guttelvik ville gi 200.000 kroner i støtte til Ferjeaksjonen Møre og Romsdal. Men flertallet i fylkesutvalget sa nei til søknaden. I stedet serverte de krass kritikk mot måten saka har vært kjørt fram på.