[TETT PÅ]

Mål og mening

Det var kanskje ikke Fair Play å helle en mugge vann over faren sin da han prøvde å diskutere med henne, men der og da fant Malin Kleppen styrken til å stå opp for egne meninger.

– Jeg følte veldig på at noen mente jeg gjorde ting i feil rekkefølge. Med å få barn så ung. Men jeg tror ikke jeg hadde vært så engasjert i politikken hvis ikke barna kom da de gjorde, sier Malin Kleppen.   Foto: Rigmor Sjaastad Hagen

Da plassen som varaordførerkandidat ble ledig, spurte de meg. Oi, nå går det fort, tenkte jeg, men jeg sa ja.

Malin Kleppen
Nyheter

I 2019 dukket Malin Kleppen (28) fra Bud opp i lokalpolitikken i Hustadvika. Hun initierte en Fair Play-fotballkamp for kommunepolitikere for å sette søkelyset på tonen i den politiske debatten. Dette året sto hun på liste for første gang, og valgkampen var i gang. Det endte med plass i kommunestyret og formannskapet idet Fræna og Eide ble ett.