– Glemmer av det enkle og nære friluftslivet

Friluftsliv trenger slettes ikke handle om antall kilometer eller høgdemeter. – Prøv en liten tur i nærheten. Tenn et bål og nyt opplevelsene naturen byr på. Lag noe godt på glørne, det er oppfordringa fra Silje Tonette Hammerø Kroknes (20).

Frisk luft: – Det trenger ikke være så voldsomt. Det viktigste er å komme seg ut å få litt frisk luft og sol i kinna, sier sjukepleierstudentene Hilde Moseng (26 fra Oslo og Annette Rømma Johansen 22) fra Åfjord.   Foto: Kirsti Edøy

Nyheter

Svette og slit kan altså byttes ut med kos og moro. Tirsdag ettermiddag ble vi med Silje en tur i skogen. Vi fant en gapahuk etter 20 minutters gange. Tente bål og hadde ei fin stund sammen med sjukepeleierstudentene Hilde Moseng (26 fra Oslo og Annette Rømma Johansen 22) fra Åfjord. De to har for tida observasjonspraksis i folkehelse hos Friluftsrådet Nord- møre og Romsdal.