– Det skjer noe med pulsen her oppe

Meisalfjellet er et lokalt hytteparadis av de sjeldne. Det føles som å være på vidda. På den «argaste» tomta reiser det seg nå ei praktfull hytte. Et ektepar bosatt i Molde føler seg svært heldige.

Helt på viddene: Dette er sannsynligvis den argaste hyttetomta på Meisalfjellet. Ekteparet Liv Anne Vestbøstad og John Erik Brakstad fra Molde holder nå på med innvendige arbeider på drømmehytta.   Foto: Eirik Heen

Stillheten er ubetalelig.

Liv Anne Vestbøstad.
Nyheter

Bjørn Ketil Myrset fyrer opp snøskuteren og setter kursen oppover lia på Meisalfjellet. Han vil vise oss et nytt hytteprosjekt og mistenker at de som bygger er til stede. For det er de visst titt og ofte, selv om Meisalfjellet ikke er av de mest tilgjengelige stedene nå vinterstid. Du må gå ti kilometer på ski langs Meisalfjellvegen fra Toven, alternativt ha skuter. Som svært mange av hyttefolket på Meisalfjellet har.