HVILKE SKI BRUKER FOLK I LØYPENE?

Det er feller som gjelder

Vinteren har så langt vist seg fra si beste side. Det myldrer av folk i skiløypene. Men hva går de på?

Stort spenn: – Det viktigste er å komme seg ut, mener de fire jordmødrene til høgre i bildet. På bildet er spennet i utstyr stort. Her finner man både godt smurte konkurranseski, felleski og fjellski med stålkanter. Fra venstre, Randi og Jan Olaf Roaldset, Hild Strømme Kavli, Åse Brakstad Høystakli, Eli Birkeland Fredly, Synnøve Meisal.   Foto: Kirsti Edøy

Skal du bli fornøyd holder det ikke lengre å kjøpe ski etter lengde. Vekta er viktig. Det er ferdigheten også.

Rune Brakstad
Nyheter

– Hva jeg har under skia, spør du? Jo det skal du få vite. Eresfjordingen Guri Hestås Myrvang (74), som skal ut på en runde i lysløypa oppe på Vistalsheia, setter tydelig pris på spørsmålet fra Budstikkas journalist.