Derfor ble rektor rørt til tårer av elevenes kreativitet: – Ante ingenting!

I valgfaget arbeidslivsfag skal elevene ved Gossen- barne og ungdomsskole egentlig hospitere hos bedrifter og få erfaring. Det satte koronaen en stopper for. Da måtte de tenke utenfor den berømte boksen.

Sjøllaga: Elevene i niende trinn, med arbeidslivsfag som valgfag, har laget fem store benker som skal bli sitteplasser ute i skolegården. Her sitter Emilie, Jonas og Albert på sluttproduktet som begynte med en god idé.  Foto: Elise Sætervik

Nyheter

Inne på Gossen barne- og ungdomsskole står fem splitter nye trebenker. Når været blir mildere og snøen forsvinner, skal de bli etterlengtede sitteplasser ute i skolegården. Enkelte av elevene kjenner hver eneste planke, skrue og centimeter av benkene. For de er nemlig laget, ene og alene, av elever på niende trinn med arbeidslivsfag som valgfag.