Om tre år har Aukra kommune 1 milliard kroner på bok til Kjerringsundet

- Uten Møreaksen settes vi 20 år tilbake

Uten at Møreaksen bygges, blir det heller aldri noe av Kjerringsundet, sier ordfører Odd Jørgen Nilssen i Aukra. - Da settes øysamfunnene minst 20 år tilbake i tid, sier ordføreren.

Ordfører: Odd Jørgen Nilssen i Aukra er glad for at flertallet i fylkesutvalget sier ja til at planleggingen av vegprosjektet Kjerringsundet, som skal knytte sammen øyene Gossen og Otrøya, skal fortsette.  Foto: Gunn Elisabet Aarønes

Nyheter

– Vi bruker ikke penger på å skjøte sammen to øyer. Uten at Møreaksen bygges, blir det heller ikke noe av Kjerringsundet. Å snakke om andre alternativer til fastlandsforbindelse, er bare tull. Den diskusjonen er vi ferdig med, sier ordfører Odd Jørgen Nilssen (H) til Romsdals Budstikke.