Frigir navn etter dødsbrannen i Ålesund

To kvinner ble funnet omkommet etter brannen på Aspøy i Ålesund lørdag 23. januar.
Nyheter

Det var Hildur Peggy Svendsen (78 år) og Sonja Anita Søvik (nær 69 år) som ble funnet omkommet etter brannen i Steinvågvegen 43 B, vest på Aspøy i Ålesund sentrum lørdag 23. januar. Det opplyser politiet i ei pressemelding tirsdag ettermiddag.

Navnene er frigitt etter samråd med de pårørende.

De to kvinnene var søstre, og begge var hjemmehørende i Ålesund kommune.

- Krimteknikere har nå fullført sine undersøkelser på selve branntomta i Steinvågvegen 43 B, sier politiadvokat Sander Brink i Møre og Romsdal politidistrikt.

- Vi har ikke mistanke om at brannen skyldes noe kriminelt, og fortsatt er det for tidlig å si noe konkret om hvor eller hvorfor brannen startet. Politiet arbeider videre med teknisk og taktisk etterforskning, og dette må påregnes å ta noe tid, sier han videre.