Mener folk har blitt holdt for narr i sjukehussaka: – Høie må ta kontroll

Når helseforetaket har brukt 600 millioner kroner til å planlegge nytt sjukehus og byggekontrakten ennå ikke er inngått, er det en stor skandale, mener Frps nestleder Sylvi Listhaug. Hun vil at helseministeren tar kontroll over saka, slik at sjukehuset på Hjelset blir bygget.

MÅ INN PÅ TEPPET: – Hvis ikke Helse Midt-Norge kjenner sin besøkelsestid, må helseminister Bent Høie kalle inn til foretaksmøte og instruere Helse Midt for å få bygget sjukehuset på Hjelset, sier Frps nestleder Sylvi Listhaug  Foto: Vidar Ruud / NTB

Nyheter

– Vi kan ikke holde på sånn. Andre steder i Norge klarer man å planlegge, inngå kontrakter og gjennomføre byggingen av nytt sjukehus, mens i Møre og Romsdal får man det ikke til. Hva er det folkene som har hatt ansvar for sjukehusprosjektet SNR har holdt på med? spør Sylvi Listhaug.