Bakke foreslår å avvise Skanskas tilbud:

Skanska-sjefen: – Jeg er sjokkert

Konsernsjefen i Skanska er opprørt over at toppsjefen i helseforetaket mener deres tilbud bør avvises: – Fullstendig uforståelig og helt useriøst at en offentlig byggherre kan drive forhandlinger på en slik måte, sier han.

REAGERER STERKT: – Det er fullstendig uforståelig og helt useriøst at en offentlig byggherre kan drive forhandlinger på en slik måte, sier Ståle Rød, konserndirektør i Skanska. Ifølge ham sto partene før jul bare mellom 65 og 100 millioner kr fra hverandre.   Foto: www.gudim.no

Vi kunne startet arbeidene på Hjelset sykehus i februar. Nå blir sykehuset betydelig forsinket, om det i det hele tatt blir noe av

Ståle Rød, konsernsjef Skanska
Nyheter

Toppsjef Øyvind Bakke i helseforetaket anbefaler styret å avvise tilbudet fra Skanska på bygging av fellessjukehuset.