For Ingvild er det hjul året rundt – uansett vær og føre

Tirsdag var det omtrent uframkommelig med bil i Molde. Men syklister i snøkavet så vi mange av! Ingvild (38) er trolig råest av dem alle.

Vær og føre ingen hindring: Ingvild Espelid Wold, her med datteren Inga og hennes venninne Hanna som passasjerer, sykler Nordbyen-sentrum-Nordbyen uansett vær. Godt hjulpet av en elmotor.   Foto: Eirik Heen

Nyheter

Vi er altså på veg opp Nordbyen i bil. Full snøstorm, sporete, såpeglatt - og elendig sikt. Vi legger merke til at det er flere som sykler i disse forholdene, og stusser litt over det. Og når vi oppdager en slags sykkelbuss på veg opp Olav Oksviksveg, med to skolebarn som passasjerer, er det bare å finne første ledige parkeringsplass. Hvem er dette? Og hvorfor sykkel når det er forhold som minner om Jan Mayen?