Å gjøre fylkesveg 64 mellom Molde og Åndalsnes til riksveg, er et blindspor, mener samferdselspolitiker Kristin Sørheim

– Havner bak i køen

Vegen mellom Molde og Åndalsnes blir ikke raskere utbedret om vegen blir riksveg. Bru over Langfjorden vil bare bli ytterligere forsinket, sier lederen av samferdselsutvalget, Kristin Sørheim (Sp).

Havner bak i køen: Lederen for samferdselsutvalget i fylket, Kristin Sørheim, mener bedre veg mellom Molde og Åndalsnes, inkludert bru over Langfjorden, vil havne langt bak i køen over nye riksvegprosjekt dersom vegen skulle bli statens ansvar.   Foto: RICHARD NERGAARD

Nyheter

MOLDE/RAUMA: I dag er det Møre og Romsdal fylkeskommune som har ansvaret for å vedlikeholde og forbedre vegforbindelsen mellom Molde og Åndalsnes. Flytebru for å krysse Langfjorden står på ønskelista hos bruselskapet. Det er også ønske om tunnel fra Lerheim til Gjerdsetbygda og Skorgen. Lederen for samferdselsutvalget i fylket, Kristin Sørheim, har ikke trua på at det blir bedre vegforbindelse raskere om staten hadde tatt over ansvaret for fylkesveg 64.