Stortingspolitikerne enig i at fylkesvegene må få mer penger til vedlikehold

– Mangler 9 milliarder kr!

Fylkesvegene i Møre og Romsdal har forfalt gjennom mange år. Skal vedlikeholdet hentes inn, trengs det nærmere 9 milliarder kroner. – Vi forplikter oss til å satse mer på fylkesvegene, sier stortingspolitiker Jenny Klinge (Sp).

Mer asfaltering? Øverst på ønskelista til fylkespolitikerne står mer penger til vedlikehold av fylkesvegene, blant annet til asfaltering. Det vil koste nærmere 9 milliarder kroner å ruste opp hele fylkesvegnettet her i fylket. Bildet er tatt i en annen sammenheng.  Foto: Bjørn Brunvoll

Nyheter

MOLDE: Det viktigste budskapet fylkespolitikerne i Møre og Romsdal formidlet til stortingspolitikerne mandag var: Det trengs et formidabelt løft for fylkesvegene. Et løft som betyr mye mer penger hvert år til vedlikehold av fylkesvegnettet.