– Helse Midt-Norges ansvar å skaffe mer penger

Helse Midt-Norge må sørge for å tilføre mer penger for å få bygget akuttsjukehuset på Hjelset, mener nestlederen i Fremskrittspartiet, Sylvi Listhaug. – Samtidig må Helse Midt garantere at det ikke går ut over sjukehustilbudet i Ålesund og Volda, sier Listhaug.

HAR VENTET LENGE: Det har gått snart tre og et halvt år siden Sylvi Listhaug (t.h.) besøkte sjukehustomta på Hjelset sammen med statsminister Erna Solberg for å fortelle at staten har sagt ja til et lån på 3,55 milliarder kroner til Sjukehuset Nordmøre og Romsdal. – Det er Helse Midt-Norges ansvar å sørge for nok penger for å få bygget sjukehuset, Sier Listhaug.   Foto: ERIK BIRKELAND

Nyheter

Sylvi Listhaug (Frp) legger ansvaret på Helse Midt-Norge for å skaffe nok penger til å få bygget det nye sjukehuset på Hjelset.