Søndag er frist for nytt Skanska-tilbud:

Disse forhandler nå om prisen på fellessjukehuset

Fire personer forhandler denne uka om prisen på fellessjukehuset. Søndag er fristen for et siste konkret tilbud fra Skanska.

FORHANDLERNE: Disse forhandler om akuttsjukehuset på Hjelset: T.v. ovenfra og ned: Heidi Nilsen, assisterende direktør i Helse Møre og Romsdal; Terje Bygland Nikolaisen, adm. dir. i Sykehusbygg. T.h. ovenfra og ned: Ståle Rød, konsernsjef i Skanska; Tor Arne Midtskogen, konserndirektør byggvirksomhet i Skanska.   Foto: Marit Heiene / Sykehusbygg / Skanska

Nyheter

På tampen av 2020 ble det brudd i forhandlingene om nysjukehuset siden Skanska krevde mye mer for å bygge enn Helse Møre og Romsdal har ramme til. Etter ønske fra Skanska har helseforetaket for andre gang gitt entreprenøren en siste frist til å komme med et lavere tilbud.