Eva Marie Stensland satt isolert i over en måned da koronaviruset brøt ut i Peru:

Fra isolasjon i Peru til nedstenging i England: – Det er en stor forskjell

Koronaviruset har satt sitt preg på livet til Eva Marie Stensland fra Torvika i år. Først var hun isolert på et hotellrom i Peru i en måned, så fikk hun ikke dra hjem til jul på grunn av koronaen i England.

Gjensyn: Etter å ha tilbragt over en måned i isolasjon i Peru, ble Eva Marie Stensland og mamma Randi Stensland endelig gjenforent på Molde lufthavn Årø den 22. april.  Foto: PER-KRISTIAN BRATTENG / ÅNDALSNES AVIS

Nyheter

(ÅA) – Det er rart å ikke kunne dra hjem til Torvika for å feire jul, men på grunn av oppblomstring av smitte, og den nye mutasjonen måtte jeg bli værende her, forteller Eva Marie Stensland til Åndalsnes Avis på telefon fra London.