– Det er for godt til å være sant

Fikk tomt i bryllupspresang – flyttet inn i ny hytte julaften

Charlotte (28) fra Isfjorden og Magnus (29) fra Engerdal forlovet seg på Litlefjellet i 2018, giftet seg på samme fjell året etter – og fikk hyttetomt i Vengedalen i bryllupsgave. På julaften «flyttet» de inn!

Litt av ei julegave: Det unge ekteparet Magnus og Charlotte Holm Andersen «flyttet» inn i sin lekre hytte i Vengedalen på selveste julaften. Tomta fikk de i gave.   Foto: EIRIK HEEN

Nyheter

– Det er nesten for godt til å være sant. Her er vi altså, i ei flunkende ny hytte. På selveste julaften. Vi rakk det, mot alle odds. Vi ble ikke levnet store sjansene til å rekke å få hytte ferdig i tide, så vi kunne feire jul her. Men det skal vi! Hurra, det er bare slik en vidunderlig god følelse, sier Magnus Holm Andersen – ung tømrer med stor T.