– Fortsatt kan jeg bli bitter over at livet ble snudd på hodet. Men jeg må gjøre det beste ut av det.

Bjørnar Lien (47) jobbet på Nordsjøen i 20 år. Høyt tempo, lange dager. Så fikk han diagnosen MS. Det har påvirket hele familien.

Fikk MS-diagnose: Familien i Bud fikk livet snudd på hodet da pappa Bjørnar fikk diagnosen Multippel Sklerose. Det har vært tøft, men familien er opptatt av å se de positive sidene. Bjørnar (47) med Iver (6) i fanget, Sivert (12, f.v.), Mathias (15), Tobias (16) med hunden Lykke og Rita Lien (46).  Foto: Rigmor Hagen

Nyheter

Jeg husker at jeg ble redd for hva det var da pappa havnet på sjukehuset. Nå har jeg blitt vant til det. Jeg vet hvilke dager pappa har en dårlig dag. Jeg hører det på måten han sier «god morgen» på. Eller ser det på måten han går på, sier Tobias Lien (16).