Frustrert over viltpåkjørsler i Gjemnes: – Folk stikker av og lar dyrene pines i hjel

For tredje gang denne måneden kom Randi Stokke-Lerheim over et påkjørt dyr som ingen hadde meldt fra om. Begge beina var revet av.

Ikke meldt fra: Onsdag fant Randi Stokke-Lerheim en påkjørt hjortekalv ved 90-sona fra Høgset til Batnfjordsøra. Begge beina var revet av, og beinpipene stakk ut. Påkjørselen var ikke meldt inn til politiet. Det gjør henne frustrert og provosert.   Foto: Privat

Nyheter

Onsdag kveld var Randi Stokke-Lerheim ute og kjørte i 90-sona mellom Høgset og Batnfjordsøra. Der hadde to biler stoppet, og hun ble fortalt at en hjortekalv var blitt observert krypende langs vegen. Ingen av sjåførene sto bak påkjørselen, og det var heller ikke meldt fra til politiets operasjonssentral, slik det skal.