Kim André (43) ble hardt skadd av illsint okse:

– Det var en forferdelig opplevelse

Kraniebrudd, store sår i hodet, brudd i kjeven og den ene skuldra. Skadd lunge og ei lang revne i låret. I tillegg ble det konstatert brudd i åtte til ti ribbein. – Jeg er glad jeg overlevde angrepet fra oksen, sier gardbruker Kim André Undlien.

OVERLEVDE: – Jeg er glad jeg overlevde angrepet fra oksen, sier Kim André Undlien (til høyre). Her sammen med broren Eirik som måtte overta ansvaret både for byggeprosessessen og gardsdrifta da Kim André var innlagt på sjukehus. 

Nyheter

Mandag 21. september begynte som de fleste andre dager for Kim André Undlien på Åndal i Batnfjord. Han var i sluttfasen i arbeidet med å sette opp nytt fjøs med plass til 93 melkekyr og 250 okser. Det skulle være byggemøte med involverte entreprenører litt seinere på dagen, og Kim André hadde det travelt med å komme seg inn fra fjøset.