Sylvi Listhaug ber helseminister Bent Høie gripe inn i sjukehusprosjektet SNR

– Nærmer seg en parodi

– Jeg lurer på om helseminister Bent Høie vil bidra til å få bygget Sjukehuset Nordmøre og Romsdal? Sånn prosjektet har blitt kjørt til nå, ser det amatørmessig ut. Inntrykket er at det nærmer seg en parodi, sier nestlederen i Fremskrittspartiet, Sylvi Listhaug, til Romsdals Budstikke.

VIL HA HØIE PÅ BANEN: – Man klarer å bygge sjukehus andre steder i landet. Hvis Helse Møre og Romsdal ikke får det til, får man hente kompetanse fra andre steder i landet. Jeg håper statsråd Høie griper inn, sier Sylvi Listhaug.  Foto: NTB

Nyheter

Sylvi Listhaug vil ha helseminister Bent Høie på banen for å få fortgang i byggingen av det nye fellessjukehuset på Hjelset. Torsdag morgen sendte Listhaug et skriftlig spørsmål til helseministeren. Spørsmålet er formulert slik: