Kom forslag om å legge føden til Kristiansund

Bakke: - Jeg kan ikke risikere å ødelegge det gynekologiske fagmiljøet i Molde  

– Det er for krevende for ansatte med alternering over tid, sier Øyvind Bakke om fødevekslinga som nå utvides med en måned. I møte torsdag kom forslag om å legge samdrift til Kristiansund, men Bakke vil ikke risikere å ødelegge det gynekologiske fagmiljøet i Molde.

KUN LEGEVIKARER I ROMJULA: Torsdag møtte ledelsen i helseforetaket ledere og tillitsvalgte der tema var fødetilbudet i Nordmøre og Romsdal. Vikarbruken fortsetter, og fra 28. desember i Kristiansund er det vikarer for alle fødselslegene. Her May-Helen Molvær Grimstad, kommunikasjonsdirektør, adm. dir. Øyvind Bakke, og fungerende leder for fødeavdelinga i Molde og Kristiansund, Øyvind Nytun før møtet.   Foto: BJØRN BRUNVOLL

Det er for krevende for ansatte å stå i alterneringa over tid. Det er den klare tilbakemeldinga fra både ledere, ansatte og de tillitsvalgte.

Øyvind Bakke
Nyheter

Torsdag ettermiddag møttes 25-30 ledere og tillitsvalgte i festsalen på Molde sjukehus. Tema var erfaringer med vekseldrifta mellom fødeavdelingene i Molde og Kristiansund siden 5. oktober, og løsninger for videre drift.