Midthaug har stålkontroll også i 2020. En halv kilometer med verdiskapning på Kleive

Br. Midthaug AS strekker seg over en halv kilometer (17.500 m2) på Kleive. Her har det siden 1947 foregått en massiv verdiskapning. Også i uåret 2020 går det bra. Attpåtil har salget av flaggstenger doblet seg!

Midthaug står sterkt: Hjørnesteinsbedriften på Kleive står fjellstøtt økonomisk i sitt 73. år. Fra høgre: Økonomisjef Jarle Lerøen, daglig leder Karsten Midthaug og teknisk salgskonsulent Tommy Sørli.  

Nyheter

Tradisjonsrike Br. Midthaug AS er Norges ledende leverandør av trapper, rekkverk og balkonger. Stålbedriften har 113 ansatte, 78 av dem på Kleive. Resten er fordelt på regionkontorene. Dette er en uhyre viktig lokal bedrift med tanke på verdiskapning og sysselsetting, i ei tid med mange nedslående nyheter på det området. Administrerende direktør Karsten Midthaug er glad for å kunne fortelle at bedriften holder koken godt også i år, og at det ikke minst ser bra ut med tanke på starten av neste år. Heldigvis har man sluppet å permittere ansatte.