Begynner tilrigging av sjukehustomta 14. desember

Ikke gitt at Skanska bygger akuttsjukehuset

Sjøl om Skanska har kontrakt for tilrettelegging av tomta fra 14. desember, er det ingen automatikk i at de inngår kontrakt om å bygge sjukehuset. Det er fortsatt stor avstand mellom partene.

FORTSATT STOR AVSTAND: – Vi er der vi var da jeg orienterte sist, sier Johan Arnt Vatnan om forhandlingene med Skanska om byggekontrakten. Her er de siste tegningene av fellessjukehuset, sett fra nordvest. Firkantene t.h. er psykiatrisk avdeling.   Foto: Helse Møre og Romsdal

Nyheter

Tirsdag ble det kjent at 14. desember er dato for «spaden i jorda» på sjukehustomta på Hjelset. Dette arbeidet inngår i kontrakten med Skanska som Johan Arnt Vatnan informerte om på siste helsestyremøte. Kontrakten gjelder kun tilrigging av tomta og diverse infrastruktur, ikke bygging.