PODKAST: Molde-spissen sitter i hotellkarantene – her forteller han om korona-dramaet

Da kona fikk koronakarantene, måtte Ohi Omoijuanfo flytte inn på Seilet. Nå bor han sammen med Arsenal-spillerne.
Nyheter

MFK-spissen er gjest i ukens episode av podkasten «RB-sporten». Der forteller han blant annet om dramatikken før helga da det ble avdekket koronasmitte på konas arbeidsplass.

- Da måtte jeg flytte inn på hotell, og da var ikke fruen så fornøyd. Med et lite barn i tillegg må hun nå gjøre alt alene uten å få hjelp, sier Ohi, som har bodd på Seilet siden torsdag. Tirsdag sjekket også Arsenal inn på hotellet ved Aker stadion.

GJEST: Ohi Omoijuanfo er gjest i podkasten «RB-sporten».   Foto: Terje Pedersen, NTB

Arsenal-stjernene møtt av supportere – se bildene her

Arsenals charterfly landet på Årø rundt klokka 17.30 tirsdag. Manager Mikel Arteta, spillere og støtteapparat gikk rett i ventende busser. Se bildegalleri nederst i saka.


Ohi selv ble satt i karantene av MFK, som følger strengere retningslinjer enn myndighetene.

- Hun har vært i en avdeling der det har vært smitte. Molde tar sine forholdsregler og da ligger jeg på hotell, sier Ohi som erkjenner at han savner kona.

- Selv om hun har testet negativt, må jeg holde meg unna henne til lørdag. Da får jeg lov til å komme hjem igjen, forteller 26-åringen, som gleder seg vilt til å spille mot sin egen favorittklubb igjen.I podkasten forteller Ohi hvorfor han ble Arsenal-supporter som 11-åring. Han snakker også om jakten på drakta til en spesiell Arsenal-spiller, som fortsetter i Molde denne uka. Du får også vite hvilken MFK-spiller som har draktnummeret Ohi egentlig ønsket seg da han kom til Molde.

Ohi snakker også åpent om hvordan han ble utsatt for grov rasisme på fotballbanen som ung spiller, og om hva han mener må til for å endre holdningene blant supportere.

Panelet består av Ole Bjørner Loe Welde, Trond Hustad og Pernille Huseby. Du kan høre «RB-sporten» der du vanligvis lytter til podkast. Episoden kan også spilles av i vinduet øverst i denne saken.