Nybygget til Romsdal vg skole ble suksesshistorie

Fylkets største byggeprosjekt i massivt tre ble både raskere ferdig og 5 millioner kroner billigere enn beregnet. - Det gikk over all forventning. Alle ble fornøyd, sier bygg- og eiendomssjef Per Olaf Brækkan.

Ble billigere: Nybygget ved Romsdal videregående skole i Molde ble både billigere enn beregnet og ferdig fem uker før tida.   Foto: Bjørg Irene Hovde

Nyheter

MOLDE: Da Romsdal videregående skole skulle få nye lokaler, valgte fylkeskommunen å bruke massivt tre som byggemateriale. Det viste seg å være et valg både entreprenøren, eieren av bygget og de som bruker bygget til daglig satte pris på. Møre og Romsdal fylkeskommune hadde satt av 520 millioner kroner til prosjektet. Byggeregnskapet viser at Romsdal videregående skole kostet 511 millioner kroner. Det er 8 millioner kroner lavere enn budsjettet.