Koronasmittet person var på treningssenter i Molde

Vil holde åpent som vanlig.

  Foto: Pernille Huseby

Nyheter

Easyfit Treningssenter i Molde, som har lokaler på Amfi Roseby vest, har sendt ut varsel om at en person som har testet positivt for korona har vært på treningssenteret onsdag ettermiddag.

På en melding som er lagt ut på Facebook-sidene deres, heter det at personen ikke har hatt symptomer.

– De som har vært på senteret i det aktuelle tidsrommet er kontaktet på SMS og e-post, opplyser Håkon Stubø ved Easyfit Treningssenter.

«I samarbeid med FHI vurderes smittefaren som lav. Kommunen ønsker for sikkerhets skyld at de som er kontaktet bestiller seg time til koronatesting mandag eller tirsdag. Dette gjelder kun personer som har blitt kontaktet av oss. Dersom noen av disse personene har symptomer på luftveisinfeksjon må de være i karantene inntil testsvar foreligger», skriver de i sin oppdatering. Og:

«De som er friske trenger ikke være i karantene i forkant av test. Det oppfordres imidlertid til å begrense sosial kontakt, deltakelse på arrangement osv. i påvente av test. Dersom testsvar er negativt, er det ikke nødvendig med ytterligere oppfølging eller karantene. Ved positivt testsvar vil de bli fulgt opp fra kommunens smittesporingsteam.»

Easyfit Treningssenter opplyser at de vil holde åpent som vanlig:

«Treningssenteret vaskes daglig og er dermed rengjort flere ganger i etterkant. Senteret holdes derfor åpent som vanlig, i samråd med FHI og kommunen.»