Nytt smittetilfelle i Hustadvika – ansatte og pasienter ved Farstad omsorgssenter satt i karantene

Nyheter

Det er registrert et nytt smittetilfelle i Hustadvika kommune fredag 20. november. Det opplyser Hustadvika kommune i en melding fredag ettermiddag.

«Den smitta har vært på arbeid ved Farstad omsorgssenter, og både pasienter og ansatte er satt i karantene. Kommunen vil gjennomføre testing av alle pasienter og ansatte i henhold til anbefaling fra FHI. Farstad omsorgssenter stenges inntil videre for besøk», opplyser Hustadvika kommune i meldingen.

«Vedkommende har testet positivt, har ikke symptom, og er nå satt i isolasjon. Kommuneoverlegen har vært i kontakt med den smittede, som etter forholdene har det bra. Det har vært gjennomført nødvendig smittesporing, og smittekilden er kjent», opplyser kommunen.