Kritikken rundt flyktningtjenesten

– Nå ligger ballen hos kontrollutvalget

– Vi kommer til å følge opp saken videre, men akkurat nå ligger ballen hos kontrollutvalget. Det sier Kim Thoresen-Vestre om saken der flyktningtjenestens ledelse får kritikk fra ansatte og tidligere ansatte.

OPPLEVES ULIKT: - Jeg skjønner at for noen ansatte i flyktningtjeneste er forholdene bra, men at det samtidig ikke oppleves sånn av en del andre. Det må man ta på alvor og rydde opp i, sier Kim Thoresen-Vestre (SV). Bildet er tatt tidligere.   Foto: Kjell Langmyren

Nyheter

Kim Thorsen-Vestre (SV) stilte tre spørsmål til ordfører Torgeir Dahl under spørrehalvtimen i kommunestyret torsdag. Spørsmåla gjaldt flyktningtjenesten, der flere ansatte og tidligere ansatte har skrevet brev til Arbeidstilsynet om kritikkverdige forhold.