Knekte trær over vegen – E39 stengt

Klokka 10.10 ble E39 over Ørskogfjellet stengt. Årsaken er at et tre har veltet over vegbanen.

Vinden har sørget for at det ligger trær over E39 på Ørskogfjellet. Det meldes om lange køer begge veger.  Foto: Leserbilde

Nyheter

E39 var stengt i begge retninger på Ørskogfjellet. Et tre hadde veltet over vegen, meldte politiet på Twitter litt etter klokka 10. Det var følgelig kø på stedet.

Klokka 11.39 var vegen ryddet, opplyser Vegtrafikksentralen Midt-Norge.

Klokka 12.37 blir Rbnett tipset om at et tre skal ha falt over vegen i Julsundet. Dette skal ha skjedd ved nedkjøringa til Mordalsvågen. Klokka 13.15 opplyser entreprenør til Rbnett at treet skal være fjernet.

Klokka 09.45 ble fylkesveg 6024 ved Klauset på Otrøya stengt. Årsaken er at flere trær har veltet over vegen. Ellers har trafikken gått rolig for seg på morgenkvisten.

– Det har egentlig vært lite hendelser. Nå er det en del tunge trær som har begynt å brekke på Otrøya, og der har vi startet oppryddingen, sier trafikkoperatør Per Morten Trymer i Statens vegvesen.

– Er du overrasket over at det har skjedd så lite?

– Nei, jeg er ikke overrasket, men vi får se utover dagen. Det har kommet snø i hele vårt område – i Møre og Romsdal og Trøndelag – så det er nok å gjøre med brøyting og informasjon. Heller ikke i Trøndelag har det vært noen alvorlige hendelser, sier Trymer.

Også politiet melder fra om at trafikken har gått greit i morgentimene.

– Det var et mindre trafikkuhell i Frænavegen ved Astero i 8-tida. Det skapte litt trafikktrøbbel, men det ordnet seg raskt. Vi er i beredskap i tilfelle det skal skje noe, men det virker som om det går ganske greit, sier operasjonsleder Frank Haraldsvik.